2010. jan. 18.

Liber resh vel Helios

  1. Ezen imádatok az A.ˇ. Aaspiránsai által legyenek végrehajtva.

  1. Üdvözölje a napot, hajnalban, kelet felé fordulva. Adja meg a fokozatának jelét, majd mondja ki hangosan:

Üdv néked Ra, felemelkedésedben, és üdv néked Ra erődben, ki ott utazol a bárkádban át a mennyeken napfelkeltekor. Tahuti áll az orrban, teljes pompájában, Ra-hoor tartja a kormányrudat. Üdv néktek az éjszaka honából!

  1. Délben szintén, üdvözölje a napot, forduljon dél felé és adja meg fokozatának jelét, majd mondja ki hangosan:

Üdv néked Ahathoor dicsőségedben, és üdv néked Ahathoor szépségedben, ki ott utazol a bárkádban át a mennyeken a nap útjának közepén.Tahuti áll az orrban, teljes pompájában, Ra-hoor tartja a kormányrudat. Üdv néktek a reggel honából!

3. Naplementekor szintén, üdvözölje a napot, forduljon nyugat felé, adja meg a fokozatának jelét és mondja ki hangosan:

Üdv néked Tum ereszkedésedben, és üdv néked Tum örömödben, ki ott utazol a bárkádban át a mennyeken naplementekor.Tahuti áll az orrban, teljes pompájában, Ra-hoor tartja a kormányrudat. Üdv néktek a nap honából!

  1. Végül éjfélkor, üdvözölje a napot, forduljon észak felé, adja meg a fokozatának jelét és mondja ki hangosan:

Üdv néked Khephra rejtezésedben, és üdv néked Khephra hallgatásodban, ki ott utazol a bárkádban át a mennyeken éjfélkor.Tahuti áll az orrban, teljes pompájában, Ra-hoor tartja a kormányrudat. Üdv néktek az est honából!

  1. Ezen invokációk után adja meg a csend jelét, majd hajtsa végre az imádatot, amit a tanítója mutatott néki. Majd pedig burkolózzon szent meditációba.

  1. Még jobb, ha ezen imádatokkor azt az Istenformát helyezi előtérbe akit imád. Mintha egyesülne ezen imádatok által azzal, mi felette van.

7. Így mindig a nagy munkára fordul a figyelem központja, melynek végrehajtására alávetette magát, és így megerősítve lesz abban, hogy véghezvigye és a bölcsek kövének birtokába jusson, övé legyen a Summum Bonum, Igaz Bölcsesség és Tökéletes Boldogság.