2009. jún. 1.

Thesecret.hu-Secret Admin-dupla pozitívan


Az alábbi sorokat, a http://thesecret.hu weboldaláról szedtem le. Nem is akárki írta, szóval, maga a nagy Secret Admin, aki, idézem: „ezt az oldalt (megj.: mármint a http://thesecret.hu oldalt) megálmodta és pár héttel később materializálta”.

Az eredetit itt elolvashatod:

http://thesecret.hu/angyalok_es_demonok_admin

„Igaz ugyan, hogy már játsszák a mozik a filmet, de én még nem láttam, és nem is arról fogok írni. Sokkal inkább az igazi angyalokról és démonokról, az életünkben lévőkről.
Világunkban az angyalok azok, akik segítenek a bajban, akikből energiákat nyerhetünk, feltöltődhetünk, ha kimerültek, elesettek, gyengék vagyunk. A démonok pedig azok az erők, akik akadályokat gördítenek elénk, visszahúznak, eltérítenek, feszegetnek, lökdösnek, hátráltatnak.
Gondolkodtál már azon, hogy vajon az angyalok és a démonok közül melyik lények hasznosabbak számunkra? Ha választhatnál, hogy az életedben a továbbiakban csak angyalok lennének, száműzheted a démonokat, megtennéd?
Vajon a démonok nélkül szebb lenne az élet?
Elmondom mit gondolok erről: számomra a démonok is fontosak, én őket is szeretem! Miért? Mert minden, amit az életben megtanulhatsz, azt a démonoknak köszönheted. Azt, hogy fejlődsz, magasabbra emelkedsz, tapasztalatokat gyűjtesz, erősödsz, javulsz, csiszolódsz, azt mind mind a démonoknak köszönheted!
Ők azok, akik segítenek a fejlődésedben, akik akadályokat gördítenek eléd, hogy TANULJ belőle, és legközelebb már könnyedén lépj át ugyanazon az élethelyzeten. Akik megedzenek, mint a vasat. Akik gyémánttá csiszolnak. Az angyalok pedig csak azért vannak, hogy amikor bajba kerülsz, akkor ápoljanak, regeneráljanak, újratöltsenek, a nehéz helyzetekben segítsenek. De az élet igazi sava-borsát épp a démonokon keresztül élheted meg.
Szeresd hát őket, mert a fejlődésedet szolgálják.”

Kreáltam néhány „igazságot”, ennek a „bölcs” írásnak a fényében:

1.Ha megerőszakol egy pedofil egy 5 éves gyereket, akkor az egy jó dolog, hiszen ez az eset fontos és tanulságos esemény lesz az életében. Tehát, az erőszakos pedofil, egy jó tanító, és ha egy gyereket újra megerőszakolnak, akkor az könnyedén átszökell a történteken.

2.Célszerű análisan felnyomni egy kaktuszt magunknak, mivel ha a jövőben valakik ne adj’ kaktuszt dugnak fel oda nekünk, tudni fogjuk, hogy az milyen érzés, és könnyedén átlépünk a fájdalmaink felett.

3.Levonták akkor a nagy igazságot a koncentrációs táborok vezetői és kápói, amikor bíróság elé kerültek, és halálra ítélték őket, majd az okos-buksi fejükre ráhúzták a bitófa kötelét; hogy nem szabadott volna gyilkolniuk, mert jajjjj! halál jár ezért. De ezt a gyilkolászást végre kellett hajtaniuk, hogy rájöjjenek, mit szabad, és mit nem. Namármost a hóhér hogy mit gondol, már le sem írom.

4.Nem baj ha családokat szétverő,pénzlehúzó,bigott, agymosó szektában eltöltünk vagy 30 évet, és tönkremegyünk ez idő alatt. Ez is a fejlődésünket szolgálja,ide lettünk vezetve, ennek meg kellett történnie. A károk csak járulékosak, szükséges rossz mellékhatások. Mindenki tanult ebből. Az az elvesztegetett 30 év, csak tanulóidő volt. No problem!

Nincsenek megjegyzések: