2009. szept. 5.

CyberShaman


Íme a jövő:

http://www.occult-underground.com/radionics.html

A Cybershaman egy hasznos kis kompakt programocska, ami remek kisegítő lehetőséget tartogat magában a gyakorló mágus számára. Rengeteg funkciója van, amiket könnyűszerrel beépíthetünk, és azokkal kiegészíthetjük a saját gyakorlatainkat.

Az oldal készítői szerint a program valójában rém egyszerűen használható és a kezelése bárki által elsajátítható, és ami a legfontosabb, mindenkinek működik. Mégis azt mondom, hogy bár valószínűleg önmagában használható, mégis sokkal hatékonyabb, ha amolyan kiegészítő elemként használjuk.

Például a program funkciói lehetővé teszik, hogy a felhasználó beállítsa vele a csi energiáját, magához vonzza a szerencsét, vagy megtalálja a lelki társát, vagy megtisztítsa a csakráit de ezeken kívül még sokkal több dologra képes.

Mindenesetre ajánlatos a program használata előtt és után is elvégezni egy tisztító rituálét, hogy biztosak lehessünk benne, csakis olyan energiákat vonzunk magunkhoz, amik a segítségünkre, nem pedig ártásunkra vannak.

Használatának menete:

Indítsd el a programot. A menük közül válaszd ki azt, ami leginkább megfelel a célodnak. Utána ezeken finomítani is lehet. Állítsd be az időt, mennyi ideig fusson a program. Ez minimum 90 perc kell, hogy legyen, a hatékonyságának érdekében, de minél tovább fut, annál biztosabb a sikeres eredmény. Aztán indítsd el a programot. Ha van fülhallgatód, akkor rakd fel és hallgasd a meditációs zenét és koncentrálj a feladatra miközben a képernyőt nézed. Próbálj ellazulni, meditálj rajta. A meditáció legalább 20 percig tartson, aztán akár ott is hagyhatod a gépet, kikapcsolhatod a monitort, de a számítógépet ne kapcsold le, hagyd, hogy a program tovább dolgozzon a háttérben. A legjobb, ha egy rövid időre meg is feledkezel a dologról. Hasonlóan a szigil mágiához, hagynod kell, hogy a tudatalattid dolgozzon és alakítsa a dolgokat.

Bár a programnak tényleg sok funkciója van és csak a felhasználó képzelete szab határt annak, hogy mire használja ezt az eszközt, azért mindig jusson eszedbe, hogy a thelemitát az akarata határozza meg. Ez kell, hogy legyen a sarokkő. Minden ennek kell, hogy alá legyen rendelve. Ha ez nem így van, akkor az már a fekete mágia soraiba tartozik. Ezért hát használjátok bátran és bölcsen, akaratotoknak megfelelően. Ha már tudod, mi az akaratod, akkor használd arra, hogy minél teljesebben annak szenteld magad. Ha még nem tudod, ki vagy és miért vagy itt a földön, akkor használd a programot arra, hogy megtudod.

Az Istennő áldjon mindnyájatokat!

Nincsenek megjegyzések: