2009. jún. 13.

Inspiráció

"Jobb ma egy nehezen kikényszerített áldás, mint ezer szívből jövő átok.”



Üdvözlet mindenkinek!



Újabb változtatást vezettünk be az oldalon. Megváltoztattuk a hozzáállásunkat az oldalon fellelhető anyagok felhasználását illetően.
Ezentúl, ahogy az már ma délutántól fogva az oldalsávon olvasható, az oldalon lévő írásokat, a fordításainkat, és saját munkáinkat bárki szabadon felhasználhatja, amíg az NEM ANYAGI HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL TÖRTÉNIK.!!!

Mit jelent ez? Azt, hogy az írásokat bárki elviheti, letöltheti, megoszthatja másokkal, és akár publikálhatja a saját oldalán.

Mégis, arra szeretnék kérni mindenkit, aki ilyesmit tervez, hogy legalább egy üzenetet küldjön nekünk a felhasználást illetően. Hálásak leszünk, ha az írás alatt feltünteti az oldal elérhetőségét.

A fordító személyének feltüntetéséhez nem ragaszkodunk, de mégis hasznos lehet, abban az esetben, ha valakiben az olvasottak után további kérdések merülnének fel, legyen kihez fordulnia a kérdéseivel.

Továbbá bátorítunk mindenkit, hogy az itt lévő anyagokat mentse le, ossza meg ismerőseivel.

Az oldalon szereplő írások és majdani írások közül lesz néhány, ami igencsak nehezen értelmezhető, misztikus szöveg. Minden komoly keresőnek erősen ajánlott ezek tanulmányozása. Bárki, akinek kérdése van, nyugodtan felteheti itt az írások alatti komment szekcióban. Lehetőségeinkhez képest, legjobb tudásunk szerint próbálunk majd válaszolni a kérdésekre. De, ha valaki nem szeretne a nyilvánosság előtt szerepelni, az e-mailben is felteheti a kérdéseit.

Pan Epiphanes és én is várjuk kérdéseiteket, észrevételeiteket.



panepiphanes kukac gmail.com

coinann kukac gmail.com



Az Istennő áldjon mindnyájatokat!

Frater L.A.W.


Nincsenek megjegyzések: