2009. okt. 2.

A védelem fontosságáról

Aki a mágia művészetét kívánja gyakorolni, annak elengedhetetlenül szükséges az a rész, hogy a nem kívánt behatásoktól képes legyen önmagát megvédeni, illetve azt a terepet megtisztítani, ahol a célt szolgáló műveletet végre kívánja hajtani. Erre nagyon jó segítség, a különféle űző szertartások rituáléi. Ezen rituálék napi rendszerességgel történő végrehajtása, kiküszöbölheti a munkánk útjába álló akadályozó tényezőket. Különféle entitásokkal való célirányos kapcsolatfelvételt, mindenféleképpen meg kell hogy előzze, az űző szertartások végrehajtása. Sőt, mindenfajta komolyabb művelet előtt is jó, ha végrehatjuk. Elmulasztása esetén, sok fölösleges vesződséggel, félreinformálódással, és más kellemetlen zavaró élményekkel gazdagodhatunk. Ezen felül, az űző rituálé segít a soron következő feladatra való ráhangolódásra, és irányban tart, segíti a fejlődésünket.

Vegyük sorba, nagy vonalakban a blokkok fajtáit, amelyek előfordulhatnak az egyén életében,külön-külön, vagy változatosan kombinálódva. Én három fő csoportba osztottam fel ezeket:

1.Önsorsrontás: a legtöbben ebben szenvednek. Zavaró jellembeli tulajdonságok okozzák a probléma okát. Pl.: lustaság, szétszórtság, szentimentalizmus, tudatlanság, öngyalázat („a nagy és hangzatos egocsapkodók”). Ide kapcsolódhat még a különféle betegségekből adódó hátrányok, a keringési rendellenességekből, hormonális és más biokémiai/kémiai folyamatokból létrejött mentális elváltozások garmada, más néven a pathológiás személyiségzavarok tünet együttese.

2.Ilyen-olyan entitások, lárvák, paraziták, lélekrablók stb.-ik csoportja által okozott rontás. Ezek jöhetnek az egyén életébe:

- valamelyik életszakaszunkban elvégzett (és véletlenül sikerült) és elrontott mágia által,

- zavaros angyal-bangyal, jézus,atya, hipergyógyító, világmegváltó stb. tanfolyamok által

- hazudozós, megalomániás, de a hétköznapi emberek képességét felülmúló, zavarosban halászó, hatalommániás, alaposan beárnyékolódott ezoterikus szekta guruk, beavatós „egomentes tanítók”, „látók” és más csodalények által. Velük az a legnagyobb probléma, hogy a hatékony védelmet nem ismerik, és nem is oktatják. Ebből kifolyólag, ők sem tudják hogy kivel vagy mivel ápolják a kapcsolatukat. Érdemes a szeretetömlengéseik, a hangzatos beszédeik mögé nézni. Nem szabad gyógyító képességeik, és csodatevéseiknek bedőlni. Nagy show műsorra képesek, vakítani nagyon tudnak. Tanítványok tömegeit fűzik aranyláncra. Így óriási tenyészetek alakulnak ki.

3.Avatott személytől küldött rontás. Ez nagyon ritka. Megfelelően felépített védelemmel ez is kiküszöbölhető.

A mágikus védelem elmulasztása, hanyagolása életünkben olyan, mintha a strandon, a legnagyobb melegben, a legerősebb UV sugárzás ideje alatt, egy szál napszemüvegben, több órára, kifeküdnénk a tűző napsütésre. Lehet, hogy árnyékot tapasztalunk a szemüveg alatt, de igazából szép lassan megpörzsöltetjük magunkat.

Nincsenek megjegyzések: